Филмите от поредицата Хари Потър, създадени по книгите на Дж. К.

...
Филмите от поредицата Хари Потър, създадени по книгите на Дж. К.
Коментари Харесай

Ако Хари Потър беше български филм, кои наши актьори щяха да участват в него?

Филмите от поредицата  " Хари Потър ", основани по книгите на Дж. К. Роулинг, са повече от манията на едно потомство – те са разтуха, забавление и източник на житейски мъдрости за дребни и огромни.

Разнообразните и запаметяващи се герои, основани от мозъка на надарената писателка и " оживели " на огромен екран, не престават да ни вълнуват към този момент повече от 10 години след премиерата на последния филм за момчето вълшебник през 2011 година  (да, времето лети извънредно бързо!).

Това ни накара да се замислим по какъв начин щеше да наподобява филмът " Хари Потър ", в случай че добре познатите лица бяха сменени от български артисти . Във кино лентата към този момент има българска диря - Станислав Яневски играе Виктор Крум в четвъртата част от филмовата поредица – " Хари Потър и Огненият бокал ", само че във въображението ни нещата стигнаха още по-далеч. 

От Edna.bg организирахме сериозен кастинг и подбрахме най-хубавите българи, познати ни от театралната сцена и от киноекрана, които да влязат в облиците на героите от обичаното ни фентъзи. Извън кръга на шегата, считаме че тези родни актьори са потвърдили във времето на какво са способни и напълно умерено биха могли да се оправят с сходна задача, в случай че им бъде даден късмет. 

Вижте в галерията нашия избор за български артисти, които могат да се трансфорат в героите от " Хари Потър " на екран:
 Ако  Ако  Ако  Ако
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР